Om Klart & Fint

Företagspresentation

Klart & Fint i Örebro Län erbjuder alla tjänster inom rut-avdraget till privatpersoner samt städtjänster, IT-service fastighetsservice till företag.

Hösten 2010 startades Klart & Fint i Örebro Län av Greger Klingvall. Tiden går och Klart & Fint växer med den, vi blickar framåt samtidigt som vi står med stadiga fötter i nutiden.

Vi är det personliga städbolaget där närheten till kunden prioriteras. Klart & Fint ska kännetecknas av att ge alla uppmärksamhet och omsorg. Vår filosofi är att alltid tänka efter före, på så sätt vet vi att vi skapar ett mervärde för er som kunder. Vi eftersträvar att alltid vara så effektiva som möjligt; ekonomiskt, tidsmässigt och kvalitetsmässigt.

Klart & Fint är i grunden ett städbolag med det lilla extra som består av drivna och branschkunniga personer i blandade åldrar med mångårig samlad erfarenhet.

Vi är ett komplett städbolag som jobbar inom alla rut-områden. Vi har kompetensen inom bl. a. företagsstädning, städning i hemmet, flyttstädning, fönstertvätt, IT-tjänster m.m. För mer information kontakta oss.

 

VÅR LEDSTJÄRNA ÄR SERVICE KVALITET OCH ANSVAR.

 

Vi har vårt kontor i Hallsberg.

 


ˆ